Box Of Chocolate For ValentinesBox Of Chocolate For Valentines
Selamat Datang ke Belog Wida Ridzuan.Jangan view saje,leave your comment and follow.Wahida Ridzuan akan follow anda kembali.TRIMAS!

Sayang Punya Pasal..

Hye..*big hug for readers*...:) Sayang punya pasal..HUrm,.Macam yg semua taw la kan,gades2 bila syg,sanggup serahkan apa saja..Bila tanya kanape,jawapan diorang,Sayang Punya Pasal..Hell-o!!!!!! Sayang tu ta bersalah pun taw..Yng bersalah korang..Taw na salahkan Sayang jew..Sian Sayang..Hehhehehe..Sayang ni satu perasaan yg suci yg dianugerahkan kpd kita..As human,kita kena la pandai bahagikan sayang2 kita..As example,Sayang pd family,Sayang pd member,Sayang pd cikgu..Tp orang sekarang pandang Sayang tu hanya untuk boyfie diorang yg kononnye mampu memberi segalanya..*sigh* Annoying la gades cmtu..Wida [un ada boyfie..Wida syg giler at dye..Wida ada family..Wida sayang mati at family..Without family,sapela kiter..Tp without boyfie kite still the same one..So,korang sayangi lah family korang..Sekarang,bape byk kes buang bayi,ikot jantan g Lombok,jadi keldai dadah,jadi keldai akaun..Bila tanya kenapa sanggup buat semua tu?? Jawapan diorang "Sayang Punya Pasal",Girls,jangan Sayang Punya Pasal kaw hilang harga diri kaw..Tp yg Wida nampak camtu la sekarang..Wida berani jamin..Pergi uat check-up at mna2 sekolah,,1/4 daripada murid perempuan tu mesti da kena..Alasan,Sayang Punya Pasal! Padahal sendiri yg bodoh..Oke,ni true story..Ada sorang student ni...Panggil dy A..A pernah terkantoi dgn cikgu dy yg dye pernah bersama dgn boyfie dy..So,cikgu pun panggil ayah A..Disebabkan Sayang Punya Pasal,dye sanggup cerita kat ayah dye yg cikgu ni fitnah dye n boyfie dye..Korang bayangkan bile parents taw anak diorang kena fitnah dgn ckigu? Confirm2 la perang kan?? Padahal,satu sekolah taw pasal diorang..Disebabkan tak nak kecoh,cikgu ni cima mendiamkan diri bile anak murid sendiri sanggup cakap dye camtu..Cikgu ni cuma cakap satu benda. "Saya takkan halalkan apa yang saya dah ajar dye". HUH! Giler la kan..Sampai ilmu diharamkan..Semua Sayang Punya Pasal! Stupid giler budak tu..Last2,laki tu tinggalkan dye..Apa pun ta dapat..Ilmu diharamkan.Kaw ditinggalkan..So,gades2..Ingat..Sayang tetap Sayang..Tapi ada batasnya..Jangan pikir bile da sayang,semua melayang! :)

MR HEARTBEAT !


Pic terkini.

Pic agak lame.
Doing-doing-doing! Welcome to my blog..Wakakakkaka..Sewel..Oke...Tonight,I'll introduce you my Mr Heartbeat,Mr Qusyairie Fikrie !! So,hes the one yg da berjaya curi hati aku,perhatian aku,cinta aku..Wahhh!!!!!!!! Wida Ridzuan menjiwang malam ni..Hujan2 plak tu..Hahahahhaha...Oke,I miss you syg...Kisah aku dgn dye start pada 2007..Yar,mase tu baru form 2..And hes my first boyfie! Hahahhahaha...Dye la yg ajar aku menjiwang..Kalau tak,mane reti jiwang2 niyh...Hurm,pacaran masa skolah...Memang byk halangan..Dgn cikgu disiplin anti,and my frens boikot aku cos diowang anti dye..WTF?????? Huh...Tapi,dye still back up aku...I love you sayang!Everything going so smooth until dye pindah masuk teknik..Aku start borink..Yela,dye asyik busy...Study,rugby,,,Aku? Hurm..Break! Mase tu feel lost giler..And,start from that,kami masing2 asyik tukar pasangan...But,we cant go on dgn org laen..Even kami pacaran dgn owg laen,we still contacting,missing each other...Until 2012,kami nekad na sambung balik hubungan yang terputus sekerat jalan dulu...Believe it or not? We have been together for 5 years..I really love him..We gonna be married..Tunggu dye habis study jew..Restu da dapat..Hehehehhehehe...Gatal! Sayang,Mama na sayang taw yang Mama sayang Papa Sangat2..I'll never leave you again.. I LOVE YOU QUSYAIRIE FIKRIE !

UNSLEEP GIRL..

Hellooooo!!!!!!!!!! Na minum kopi ker milo???? Dua2 tanak..Nanak ho ho ho horlicks!Arrggghhhhhhh!! Ngengada..Hahahahahahha..Oke,back to the topic..Unsleep girl??? Weird..Hahahahhaha...Aku la tu...Anak gades semasa yang ta reti tido malam..Why???? Cos da ingat password belog..And just thinking want to hupdate this belog..Pelik kan? Yar..My sis always says 'Adek,kaw pelik sangat'..How could she saying that to me..Almost every single day..Annoying! Aku ta pelik..Just,WEIRD! Enough? And one more thing..Saya SEWEL! Alu mengaku aku sewel..At least,bakal laky aku,bakal mertua aku,ta terkejut dgn perangai pelik + sewel aku ni kan? Wait!! Am I just say 'Bakal Mertua'?? OMG! Wahida Ridzuan sangat gedixx orangnyer..Bff aku cakap..Kuajar kan? Tapi ta kisah..Hahhahahahah..ADIOS AMIGOS,AKU BERAMBOS!